Altres edicions: 2018 - 2022 - 2023
Programa Singulars
Programa Singulars

L'èxit a les teves mans...

Si vols…

Iniciar una trajectòria professional sòlida
Emprendre el teu projecte
Formar-te en continguts especialitzats

Els programes JOB e-COMM i JOB e-LOGIS són per a tu si:

 

Ets jove, entre 16 i 29 anys i busques un recolzament efectiu per assolir els teus objectius professionals.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”.

Sector COMERÇ

El sector COMERÇ està experimentant ràpids canvis per efecte de les tecnologies. Cal incorporar professionals amb competències digitals que puguin respondre al desenvolupament de canals (online, mòbil o botiga física) i saber segmentar i personalitzar els missatges. Aquesta és una oportunitat per anar al capdavant de la formació que es requerirà en aquest sector.


DESCARREGAR DIPTIC

Sector LOGÍSTIC

El Sector LOGÍSTIC creix ràpidament i diferents factors estan canviant els perfils professionals que es requereixen (increment de l‘e-commerce, automatització de les cadenes de subministrament i la revolució del Big Data entre d’altres). Aquest programa es focalitza en una formació especialitzada per a diferents llocs del sector (cadena de subministrament, anàlisi de dades, comerç internacional, gestió de projectes, magatzem...)


DESCARREGAR DIPTIC